Hogyan válassz magadnak barbert?

Amikor egy borbélyra gondolunk, akkor tipikusan egy idős bácsit képzelünk magunk elé, aki egy darab pengével és borotvahabbal várja a vendégeit. Manapság már egy teljes üzletlánc épült a borbély szakma köré és egyre inkább kezdenek teret hódítani az ilyesfajta üzletek. A Barber World egy olyan borbély üzlet, amely Budapest szívében található. Céljuk nem más, mint a minőség, vendégközpontúság és a legprecízebb munka elvégzése és ennek szelét már az üzletbe való belépéskor is megérezheted.

Megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást

Egy barber hajmosás nélkül nem áll neki a hajadnak, hiszen csak frissen mosott hajjal lehet precízen és pontosan dolgozni, így ez minden szolgáltatás alapját képezi az üzletnek. Kérhetsz egy szimpla hajvágást akár magadnak, akár gyermekednek. 14 éves kor alatt minden gyermek számára elkészítik a legmenőbb frizurát. Van lehetőség egy hossz gépi hajvágásra, szakáll igazításra, meleg törölközős borotválásra, amely során az arc tökéletesen simává válik, megtisztul és felfrissül.

Egy tapasztalt borbélynak nem okoz gondot egy rövidebb, egyszerűbb frizura elkészítése, de egy hosszabb fazonú haj, vagy szakáll sem. Amennyiben nincs ismerősöd, akinek kikérhetnéd a tanácsát, hogy még is hogyan válassz magadnak szakembert, akkor először mindenképpen keresd fel az adott weboldalt, ahol többségében részletes ismertetőt olvashatsz a szalonról és annak történetéről. Biztos találni fogsz egy olyan fület is, ahol a szolgáltatókat mutatják be, sok esetben képet is csatolnak hozzá. Így előzetesen eldöntheted a bemutatkozás alapján, hogy ki is az, aki igazán szimpatikusnak tűnik.

Ennél rizikósabbra is veheted a figurát, ezzel azonban több probléma is lehet. Először is, nem biztos, hogy van szabad kapacitásuk, hogy fogadjanak téged. Másodszor pedig abban sem bízhatsz maximálisan, hogy tényleg megfelelő szakember kezei közé kerülsz, aki olyan frizurát varázsol neked, amire vágysz.

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

About the Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may also like these