relaxálás közben
Életmód

A személyes tér megtisztítása a negatívumoktól

Fizikai testünk után a második legfontosabb személyes tér számunkra az otthon, ahol élünk. Az otthonunkban lévő energia közvetlenül kapcsolódik a saját fizikai és asztrális energiánkhoz, és ezek hullámzó rezgései olyasmit alkotnak, mint a folyamatos ciklus fordított nyolca. Fontos számunkra, hogy ez a nyolcas magas frekvencián rezegjen, és szabadon áramoljon az energia köztünk és az otthoni tárgyi környezetünk között.

A tiszta ételek, érzelmek, lelki és energiatöltés mellett, amit nap mint nap különféle külső forrásokból veszünk magunkhoz, nagyon fontos otthoni terünk energia tisztasága. A hely, ahol a legtöbb időt pihenéssel, feltöltődéssel töltjük, rendszeres és alapos energetikai tisztítást igényel, hogy fenntartsa magas rezgését és harmóniáját.

Egyes esetekben az otthoni hely sürgős tisztítást igényelhet. Ha észreveszi, hogy egyre nehezebben tudja élvezni a teljes kikapcsolódást otthon, ha nyugtalan az alvása, ha házi kedvencei és/vagy állatai szokatlan szeszélyeket és idegességet mutatnak, ha egyre gyakrabban törik, vagy leejtenek különféle tárgyakat, megrongálják a készülékeket vagy valami amely javításra és javításra szorul – ez az energia szivárgás, a stagnálás vagy a megnövekedett negatív energia jele otthon!

Az otthon megóvása és megtisztítása a negatívumoktól egy könnyű és élvezetes tevékenység, amely a rendszeres otthoni higiéniai eljárások részévé válhat, azzal a különbséggel, hogy ezt Önnek személyesen kell elvégeznie rituáléként, amelyet havonta vagy mindig megismételnek, amikor úgy érzi, hogy valami elromlik.

Az otthon általános takarítása

Az otthon minden takarítása a negatívumok kezelésének rituáléjává válhat, ha azt tiszta elmével és kifejezett szándékkal teszi.

Mosás és takarítás közben tegye azt azzal a gondolattal, hogy energikusan takarítja otthonát. Ne hagyja ki a ház apró sarkait és rejtett zugait, és ne habozzon, ha arra gondol, hogy néhány bútort áthelyezzen egy másik helyre, hogy az energia szabadon felszabaduljon és kavargasson.

Nagyon jó ötlet lenne a kész mosószer helyett házi készítésű vízbázisú tisztító oldatot használni. Hívhatja a vizet, hogy megszabaduljon a negatív erőktől, és megvédje azokat, és hozzáadhatja az Ön által választott illóolajat, tengeri sót, szódát vagy ecetet.

Illóolajok és illatanyagok

A füstölőrudak vagy illóolajok aromalámpákon és diffúzorokon keresztül történő használata nem csak kellemes és pihentető lehet, de számos terápiás előnnyel is járhat mentális, érzelmi és energiaszinten.

Az illóolajok segítségével párásítod, ízesíted a levegőt a térben, erősíted az immunrendszeredet és növeled az energia rezgéseket otthonod egészében. A legalkalmasabb olajok a narancs, levendula, citrom, boróka, ciprus, bazsalikom, tömjén, teafa, menta és rozmaring.

A régi dolgok eltakarítása és a túlzsúfoltság

Az energia leggyakrabban a régi, sérült és csúnya dolgok körül van eltömődve, valamint minden körül, ami túlzsúfoltság érzését vagy rossz emlékeket idéz elő. Szabadulj meg a szükségtelenektől és a stagnálástól, és azonnal érezni fogod a friss energia hullámát.

Ügyeljen arra, hogy ne essen kísértésbe, hogy azonnal más tárgyakkal töltse fel a megüresedett helyet. Hagyja szabadon a teret, és hagyja, hogy az univerzum döntse el, mikor és mivel tölti be. És lehet, hogy csak egy kicsit több levegőre és térre van szüksége ahhoz, hogy kiterjessze magát.

Tengeri só a negatív energia ellen

A tengeri só a negatív hatásoktól való megtisztulás hatékony eszköze, amellyel dédanyáink is tisztában voltak. A tengeri sókristályok képesek elnyelni a rossz energiát, valamint megnyugtatnak számos gyulladásos folyamatot, például krónikus arcüreggyulladást, ízületi gyulladást, izom és derékfájdalmakat.

A tisztításhoz használt tengeri sót tiszta kristályos formában vagy vizes oldatként használják mosáshoz. Szórhatja a padlóra és a szőnyegre, majd körülbelül egy óra múlva porszívóval összegyűjtheti a kristályokat, ügyeljen rá, és azonnal dobja ki az összegyűjtött keveréket a tartályból vagy a szemetesszűrőből. Megelőző intézkedésként a negatív felhalmozódások ellen tegyen kis tengeri só halmokat a szobák sarkaiba és különösen a hálószobába, amelyet két havonta cserél.

A tér hang tisztítása

A hangos és harmonikus hangok az egyik legerősebb rezgés a negatív terek hatékony megtisztítására. Ha nincs eszköz, használhatja a kezét, ha lentről felfelé hangosan tapsol, körbejárja a szobák kerületét, amíg visszhangot nem hall. Az eljárás után alaposan mosson kezet vízzel.

Ha tibeti tálakat vagy kristályedényeket használ a tér harmonizálására, helyezkedjen el a szoba közepén. Hagyja, hogy a hangszer által kiadott hang kellemes tapintású legyen hallása számára.

Használja ki jól ismert bolgár kovácsoltvas harangjaink, harangjaink és rézkádjaink varázsát, sétáljon velük a házban a folyosótól a fürdőszobáig, szorosan a falhoz tapadva, anélkül, hogy kihagyná a sarkokat és a bútorokat.

Házi kedvencek, élő növények és növényzet gondozása otthon

A szobanövények, mint a legtöbb háziállat, fokozzák az életenergia körforgását a térben, harmonizálják és pozitívan töltik fel. Ők a kedves szobatársaink, akik megvédenek minket testileg, immunisan és érzelmileg, a körülöttünk lévő negatív rezgéseket pozitívvá alakítják, és csak annyit kell tőlünk, hogy kellő szeretettel és törődéssel válaszoljunk rájuk.

Az olyan növények, mint a muskátli, a fikusz, a kaktusz, a rozmaring, a begónia, a ciklámen és az aloe, oxigént adnak a beltéri terekhez, és számos szinten nyugtató hatást fejtenek ki, egyes háziállatok, például a macskák pedig érzékelik a körülöttünk lévő negatív lényeket és gyógyítanak bennünket a dorombolás varázsa számos betegségtől és idegrendszeri rendellenességtől.

Minél mutatósabbak és egészségesebbek otthonunk kis zöld vagy doromboló lakói, annál több pozitív energia termelődik majd körülöttünk nap mint nap.

Tisztítás gyertyákkal és tűzzel

A tüzes elem képes az energiát pozitívvá alakítani. Őseink gyertyagyújtással vallási szertartásokat végeztek, búcsút vettek a múlttól, fájdalmat és varázslatot gyógyítottak.

Hogy megtisztítsa otthonát a tűz elemein keresztül, meggyújthatja a kandallót, vagy körbejárhatja otthonát egy meggyújtott gyertyával az óramutató járásával megegyező irányban. Maradjon tovább a szobák sarkaiban, a szobák közötti küszöbökön, és bárhol, ahol észreveszi, hogy a gyertya fekete füstöt kezd füstölni, viaszt permetezni vagy pukkanó hangokat hallatni.

A túra akkor érhet véget, ha a gyertya már nyugodt lánggal áthaladt az egész házban. Hagyd égni, hogy egyedül égjen egy olyan helyen, amelyet oltárként vagy pihenőhelyként határozol meg. Legyen tüzes ajándék otthonod őreinek, szellemeinek, angyalainak és minden lehetséges láthatatlan védőjének.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük