Életmód

Miért érdemes barber shop-ba járni?

Az első barber shopok néhány éve jelentek meg Magyarországon azzal a határozott céllal, hogy egy régi hagyomány új keletű feltámasztóivá válhassanak. A borbély mesterség gyökerei azokba az időkbe nyúlnak vissza, amikor szakképzett orvosok hiányában, a szakma gyakorlói még nem csupán a haj-, és szakállvágására specializálódtak, de kisebb műtéteket is végeztek.

Alapszinten értettek a gyógyításhoz, ha kellett fogat húztak, vagy eret vágtak a páciensen. Később ezek a beavatkozások már eltűntek a borbélyok repertoárjából, így nagyobb hangsúlyt kerülhetett a szépészeti szolgáltatásokra.

Hazánkban a borbély üzletek még a 20. század elején is nagy népszerűségnek örvendtek, aztán pár évtizedre szinte teljesen a háttérbe szorultak. Helyüket a modern fodrász szalonok vették át. Végül a 2010-es évek második felében indult divathullámnak köszönhetően a szakma éledezni kezdett. Napjainkban a barber shopok trendi légkörben, tradicionális és újfajta lehetőségekkel, illetve azok ötvözetével várják a vendégeket.

Egy remek és felkészült csapat Budapest szívében

A Barber World a főváros egyik kedvelt csomópontjánál, az Astoriánál fogadja a felfrissülésre és külső átalakulásra vágyó férfiakat. A Rákóczi út 9. szám alatt működő üzletben minden látogató profi és sokat tapasztalt borbélyok keze alá kerül, akik az igényeket figyelembe véve végzik a munkájukat. A fiatal és lendületes barber csapatban kizárólag elhivatott, a szakmájukért rajongó borbélyok dolgoznak. A tulajdonos külföldön, Írországban szerzett többéves tudását hozta haza az itthoni vendégek számára.

A Barber World-ben a profizmus mellett minden megtalálható, ami igazán hangulatossá teszi az ott tartózkodást. Kényelmes, szinte családias környezetben, meleg és hideg italokat fogyasztva, vagy éppen meccset nézve várakozhatnak a férfiak.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, milyen lehet az, amikor igazi mesterek borotválnak és vágják a hajadat, foglalj időpontot a www.barberworld.hu oldalon. Vegyél részt egy igazán kényeztető és hámlasztó borotválkozásban a Hot Towel, azaz meleg törölközős szolgáltatás keretein belül! Élvezd, ahogy a bőröd felfrissül és megszabadul a szennyeződésektől!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük