Életmód

A marokkövet a tenyerünkbe zárva használhatjuk önmagunk gyógyítására

A marokkő egy csiszolódobbal lekerekített ásványi kő, melyet gyógyító hatása miatt használnak és szeretnek olyan sokan. Általában véve az ásványi kövek a rezgések segítségével gyógyítanak, hiszen ahogy közel kerülnek hozzánk, belépnek az auránkba, és a képesek finomra újrahangolni a szervezetünk rezgéseit.

A spiritualitás terén igen nagy jelentősége van a marokköveknek, mivel komoly erőt tulajdonítanak nekik. Számos nép kultúrájában már hosszú időkre visszanyúló hagyománya van a használatuknak.

A tenyerünkbe zárva használhatjuk

Azért nevezzük marokkőnek ezt a típusú követ, mert csiszolódob által legömbölyített ásványokról van szó, melyeket a tenyerünkbe zárva, a reflexpontokat masszírozva használhatunk önmagunk gyógyítására. Ily módon segítjük az egyes szervek működését, és a kövek rezgéseinek segítségével hatni tudunk szellemünk frissességére is.

A marokköveknek számos fajtája van, többféle méretben kaphatók, a néhány milliméterestől egészen az akár félméteres hosszúságig. A kisebbeket használhatjuk amulettként, hordhatjuk a zsebben, de akár ékszereket is készíthetünk belőlük. A közepesek alkalmasak a reflex pontok masszírozására, a nagyok pedig testmasszázsra, illetve dísztárgyként a legjobbak.

Marokkövet sokfajta ásványi kőből készítenek, ezek közül az egyik legkedveltebb a rózsakvarc, mely egyiket a 12 mesterkristálynak. Ősidők óta kedvelt kristály, és mai napig is sokan választják.

A rózsakvarc használható szívfájdalmakra, női termékenység fokozására, de a hölgyeket határozottá és egyben gyöngéddé teszi. Sokszor készítenek belőle karkötőt, és ha ezt választjuk, hamar érezzük jótékony hatásait. A segítségével új kapcsolatokra leszünk nyitottak, és úgy fogjuk érezni, hogy bármilyen akadályt el tudunk gördíteni az útból.

 Ha gyakran kell stresszes helyzetekkel megküzdenünk, ez a kristály ideális lesz számunkra. Viselője nem fog feleslegesen rágódni dolgokon, hanem türelmes és empatikus lesz nem csak másokkal, de önmagával is. A rózsakvarc a szeretet köve, mely marokkőként duplán gyógyít minket.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük