Életmód

Bútorszállításhoz és költözéshez a legjobb választás a tehertaxi

Régebben még idegenkedtünk az online vásárlásoktól, de a mai rohanó világban már teljesen megszokott, hogy a világ túlfeléről rendelünk bármit amire szükségünk van. Ezekre lehet, hogy heteket is várnunk kell míg megérkezik, de a nagy távolság miatt ez elfogadható.

Viszont ha egy nagyobb bútort vagy elektronikai eszközt vásárolunk, akkor szeretnénk, hogy minél hamarabb az otthonunkba legyen. Ezt van, hogy meg tudjuk beszélni az adott üzlettel, de könnyen megeshet, hogy napokkal később tudják csak kiszállítani. A legrosszabb esetben pedig nem is vállalnak bútorszállítást.

Ha gyorsan és biztonságosan szeretnénk, hogy a kiválasztott termék eljusson az otthonukba, akkor igényeljük a tehertaxi szolgáltatást

Milyen esetekben hasznos a tehertaxi szolgáltatás:

Költöztetés

Költöztetés alkalmával sok kisebb-nagyobb csomagot kell egyik helyről a másikra szállítani. Ezt saját kocsival nehézkesen tudjuk megoldani. Nagyon sokat kell fordulnunk, mivel egyszerre csak korlátozott mennyiségű dobozt tudunk a kocsinkba elhelyezni.

Gondoljunk csak bele. Nem lenne jobb ha nem 10-szer kellene fordulnunk, hanem akár 1 körben át tudnánk vinni az új lakásunkba az összes cuccunkat? Nem lenne sokkal egyszerűbb? Plusz mennyivel kevesebb időt venne igénybe.

Nagyobb bútor szállítása

Sokan vásárolnak lapra szerelt bútorokat, amiket aztán saját kocsival is haza tudnak vinni. De ha nincsen megfelelő méretű autónk, akkor kénytelenek vagyunk külön fizetni a szállításért. Ráadásul nem is keveset és nem egyből lesz otthon a bútor, hanem amikor összejön annyi fuvar, hogy érdemes legyen nekik elindulni.

De ha már fizetünk érte, akkor nem lenne jobb ha már aznap a saját otthonunkban csodálhatnánk meg az új bútort. Miért várnánk rá napokat vagy akár 1 hetet?

Válasszuk a tehertaxi szolgáltatást. SOS is vállaljuk a bútorának a kiszállítását. 

Értékes holmik szállítása

Tehertaxit akkor is érdemes bérelni, hogyha értékes bútort vagy elektronikai eszközt szeretnénk költöztetni. Ha például egy értékes zongoráról van szó, akkor nem csak a hely hiány miatt érdemes tehertaxit választani, hanem az érték miatt is. De ugyanez igaz egy nagyképernyős TV-re is. Lehet, hogy be tudnánk valahogy préselni az autónkba, de érdemes inkább tehertaxit bérelni. A tehertaxi szolgáltatók ugyanis garanciát is vállalnak arra, hogy nem szenvednek kárt értékeink a szállítás során.

Kérhetünk akár bútor szerelést is

Ha költöztetéssel foglalkozó cégtől rendelünk tehertaxit, akkor jó eséllyel kérhetünk mellé bútor szerelést is. Tehát nem csak gyorsabban kiviszik a kiválasztott bútort, hanem ha szeretnénk, akkor még össze is szerelik nekünk.

Akkor nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy megmondjuk, hogy a szoba melyik pontjára gondoltuk az új bútort és onnantól kezdve semmi gondunk sem lesz.

Ez elég jól hangzik, igaz?

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődését, akkor keresse fel az soskoltoztetes.hu weboldalt és kérjen ajánlatot Tőlünk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük