iphone tok
Divat,  Tech

Hatalmas mennyiségben érhetők el Magyarországon az iPhone tokok

Az iPhone 11 készülék a 2019-es év slágerterméke volt, 64 GB belső tárhellyel. Ezt a következő évben az iPhone se 2020 követte, amely egy nagyon érdekes hibrid készülék volt. Az iPhone 9-esre hajazott, ami tulajdonképp egy iPhone 8-as iPhone 11 belsővel. Érdekes összeállítás, azonban 2020. évben ár/érték arányban ez volt a legjobb volt. Manapság is igen jó készülék mindkettő, érdemes bármelyiket megvásárolni.

És ha már valamelyik készüléket megvettük, mindenképp vegyünk hozzá egy tokot is, hogy biztonságban tudhassuk okostelefonunkat.

iPhone tokok

A Spigen Thin Fit ultravékony világos kék iPhone se 2020 tok jellemzője, hogy ultravékony, 1,55 mm, ennek ellenére a mindennapokban teljes körű védelmet ad, megvédi a készülékünket az esetleges sérülésektől. Prémium minőségű PC és TPU anyagból készült. Jellemzője még a pontos kivágás, tökéletes illeszkedés. A tok minőségi anyagból készült, és tökéletesen követi a készülék íveit, a gombok és portok formáját, hézagmentesen és szorosan védi a készülék oldalát és hátlapját.

A PC és a TPU anyagok olyan műanyagok, melyre jellemző, hogy kellemes tapintásúak, nem marad meg rajtuk az ujjlenyomat. Biztonságos tartást tesznek lehetővé, nem fog kicsúszni kezünkből a készülék.

Nagyon könnyű feltenni és levenni, ugyanakkor jól idomul a készülékhez is, biztonságosan rajta marad. Súlyát alig érzeni, annyira könnyű.

A Supcase Unicorn Beetle Pro iPhone 11 tok fekete színével magabiztosságot sugall. Különleges tok, mert három részből áll. Ütésálló, a közkedvelt TPU és PC anyahasználattal készült. Főleg olyanoknak ajánlott, akik extrém körülmények között használják készüléküket, ezért az fokozottabb védelemre szorul. MIL STD minősítéssel rendelkezik.

A MIL-STD egy olyan szabvány, melyet az USA védelmi minisztériumon belüli felhasználásra alakított ki, de kereskedelmi célra is alkalmazható. Lényege, hogy egy anyag a felhasználásakor ellenálló legyen az őt ért környezeti hatásokkal szemben, mint például alacsony nyomás, szélsőséges hőmérséklet, erős uv sugárzás, magas páratartalom, por, homok, stb. Ezért is használják előszeretettel annyira a különféle iPhone 11 tok termékek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük