kerti tároló
Életmód

Kincses ládák a kertben, erkélyen

A kerti tároló ládák valódi kincses ládák, melyek megvédik értékeidet a kertben és erkélyen egyaránt. Több módon felhasználhatók és könnyen hozzáférhető tároló helyet biztosítanak.

Anyagok és előnyök

A kerti ládák elérhetőek többféle anyagban, így könnyen tudsz a kerted stílusához megfelelőt választani. Nem alakítják át a kert képét, mégis hozzájárulnak egy rendezett terep képéhez.

Fa tárolók, amelyek a természetes hatású kertek hasznos kiegészítői. Évente igénylik a festést, karbantartást. 

Fém tárolók, masszívak, hosszú időn keresztül garantálják a megfelelő védelmet. Bizonyos időközönként gondoskodni kell a korrózióvédelemről. 

Rattan hatású tárolók, elegáns megjelenésükkel emelik a kert hangulatát, időjárásállóságuk kiemelkedő.

Műanyag kerti tárolók könnyűek, hosszan őrzik eredeti állapotukat, karbantartást nem igényelnek. 

Bármilyen anyagot is válassz, vedd figyelembe kerted stílusát és ezzel együtt az egyedi igényeket is. 

A megfelelő méret kiválasztása

Először gondold végig, hogy mit szeretnél benne tárolni, illetve hogy mennyi helyed van arra, hogy elhelyezd a kerti tárolót. Gondolj arra is, hogy jelenleg mire használnád és mit szeretnél még beszerezni. 

Pár darab kerti szerszámnak elég a kisebb méretű, de a nagyobbak közt a párnatartótól egészen a kerékpártárolóig vagy kukatakaróig találhatsz kedvedre valót. 

A túl nagy láda bosszúságot okoz, mert kihasználatlan és felesleges helyet vesz el, míg a túl kicsi dobozba nem fér el minden, így nincs látható eredménye. 

A közös mindben, hogy egész évben szárazon tartja a benne tárolt értékeidet. Mindegy mekkora méretű ládát választasz, mindhez szükséges a megfelelő, egyenes talaj.

Kihasználhatóság, praktikum

Könnyen mozgatható, ezért használhatod a szerszámok hordozására a kertben. Továbbá teteje plusz munkafelületet biztosít. 

Nincs elég a hely a kerti partin? Használd asztalként vagy padként. Itt azonban a gyártói ajánlás a mérvadó, mert nem minden típusra lehet ráülni. 

A kerti ládák rendkívül hasznos kiegészítői a kertnek és terasznak, amely praktikus tárolást kínál. Többfunkciósak, könnyen kezelhetőek és hosszú távú védelmet nyújtanak a benne elhelyezett tárgyaknak. Az erkélyektől a nagyobb kertekig biztosítják a rendezettséget. 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük