kisbaba pommette newborn pelenkában
Életmód

A Pommette Newborn pelenka

Csodálatos és felejthetetlen esemény egy család életében, amikor új gyermek születik. Ilyenkor mindig arra törekszünk, hogy mindene meglegyen a kis csöppségnek. Viszont sokan bizonytalanok vagyunk pelenkavásárlás terén, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási piaca lett a terméknek. Továbbá ebben a korban nagyon érzékeny még a csecsemők bőre, ezért különösen fontos, hogy megfelelően válasszunk pelenkát számukra.

A Pommette Newborn pelenka kifejezetten az újszülött gyermekek számára kifejlesztve. A pelenkát Franciaországban gyártják a Celluloses de Brocéliande cégnél, 2016 óta, statisztikáik szerint pedig több, mint 3000 óvoda használja termékeiket, csak az ország határain belül (a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát gyártásmódra).

A pelenkák 2-5 kilogrammos gyermekekre lettek méretezve, a tervezés során pedig több szempontot is figyelembe vettek, amelyek jelentősen kényelmesebbé tették a pelenka viselését.

A Pommette Newborn pelenka előnyei

A Pommette pelenka vékony kialakítása miatt könnyű benne mozogni, ennek ellenére kitűnő nedvszívó az anyag, ugyanis speciális MaxiDry technológiával készítették. Ennek következtében hosszú ideig képes megtartani a nedvességet. Másik kényelmességi faktor, hogy a pelenka tépőzárral rögzíthető, amely rendkívül praktikus, hiszen csupán egy mozdulat, amíg ráadjuk a csemetére a pelust. Valamint nemcsak számunkra, de a kis viselők számára is komfortos termék, hiszen a rugalmas tépőzár miatt, tökéletesen tudja követni a gyerkőc idomait.

Nagyon fontos, mára már elmaradhatatlan szempont, hogy a pelenka megfelelő légáteresztő réteggel rendelkezzen, amely itt teljesül, tehát a baba bőre szabadon lélegezhet.

Még egy aranyos részlet, hogy a Pommette pelenkákat változatos, vidám, színes kis minták díszítik, ezzel is kicsit feldobva az egyhangú, megszokott fehérséget.

A Pommette Newborn pelenkák 27 darabos kiszerelésben (egy kartonban négy csomaggal), sok helyen akciókkal kaphatók, tehát legalább egy kipróbálás erejéig érdemes beruházni rá, főleg, hogy évente több millió baba használta és használja boldogan.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük