Freemail bejelentkezés
Tech

Freemail fiók használata

Magyarország egyik legismertebb levelezőrendszerét, azaz a Freemail fiókot 1997-ben alakította meg három programozó. Kicsiben kezdték, és a sikerre való tekintettel villámgyorsan növekedtek. A csapat folyamatosan dolgozott és jelenleg is dolgozik a fejlesztéseken, hogy a felhasználóknak megkönnyítse az életét, ha a virtuális levelekről van szó.

Így működik a Freemail bejelentkezés

Kezdjük is a legelején, a weblap megnyitásánál azonnal lehetőségünk is van a Freemail bejelentkezés indítására, amennyiben már korábban regisztráltunk. Ha ez még nem történt volna meg, szükséges egy fiókot létrehozni, amihez a Regisztrálok gombra kell kattintani.

Ha még régen létrehoztunk már egy fiókot, de nem emlékszünk a jelszóra, akkor sincsen semmi probléma. Egyszerűen kattintsunk az Elfelejtett jelszó gombra, és újra lesz lehetőségünk egy új jelszót beállítani, tehát megoldódik a Freemail bejelentkezés.

Egy nagyon hasznos opció elérhető a weboldalon! Ez a Maradjon bejelentkezve funkció. Azt a feladatot látja el, hogyha már van egy regisztrált fiókunk, amit rendszeresen használunk, akkor csak egyszerűen adjuk meg a felhasználónevet és a jelszót, majd mielőtt a belépés gombra kattintanánk, tegyünk egy pipát a Maradjon bejelentkezve négyzetbe. Ez nagyban megkönnyíti a Freemail bejelentkezés menetét.

Ha más számítógépén, telefonján vagy egy megosztott laptopon nyitjuk meg a levelezőtárunkat, soha ne kattintsunk a Maradjon bejelentkezve funkcióra. Amikor végeztünk, kattintsunk a kijelentkezésre. Így még véletlenül sem lesz senkinek sem lehetősége hozzáférni a személyes leveleinkhez.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük