SEO szakember munka a linképítés során
Tech

Mire kell ügyelni a linképítés során?

A linképítés olyan folyamat, ahol fontos szerepe van a részleteknek. Meg kell nézni, hogy a linket biztosító weboldal milyen SEO helyezésekkel rendelkezik, a megírt szöveg milyen témájú, és milyen kulcsszavakkal kell elvégezni a linkelést.

Ezekhez mind érdemes SEO szakértőt felbérelni, aki a linképítés teljes folyamatát ismeri. A legjobb szakemberek pedig technikai hátterűek, hiszen ők már megszokták, hogy folyamatosan az adatokat figyelik és a számokat elemzik. Egy jó SEO-s pedig pont ezt teszi, felmér, értékel, majd az eredmények ismeretében levonja a következtetéseket.

Hol rendelhető meg minőségi linképítés?

A jól linképítő olyan, mint a jó feleség, ritka. A SEO szakember akkor ismerhető meg igazán a tulajdonságairól, ha az interneten rákeresve a linképítés szóra, felbukkan a szolgáltatása a top pozíciók között. Mert honnan is lenne a bizalom, ha azt játjuk, hogy a SEO szakértő a saját weboldalát nem tudta a linképítés segítségével a top pozíciókba vinni?

Nem egy ember állítja magáról, hogy tényleg ért a linképítés területéhez, de végül úgyis a Google dönti el, mennyire sikeres valaki. Ha a top pozíciókban látjuk viszont valamelyik szakértőt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy valamit jól csinál.

Érdemes lejjebb görgetni a Google találati lista elemei között, és nem csak az első néhány találatot megnézni. Aki a top20-ban szerepel egy ilyen erős versenyben, rá biztosan lehet számítani, így mindenképpen jó ötlet végig kattintgatni a találatokat.

Ezután már nincs más, mint felvenni az adott SEO szakértővel a kapcsolatot, és megbeszélni vele a részleteket. Ő nem csak a linképítés során ad aranyat érő tanácsokat, hanem a technikai SEO és a tartalomkészítés során is jó ötleteket adhat, melyeket érdemes megfogadni. Ha így teszünk, akkor a keresőoptimalizálás során már senki sem állhatja utunkat!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük