Életmód

Hogyan lehet az arcod megmutatása nélkül pénzt keresni az OnlyFans-on?

Az OnlyFans kiválóan felhasználható arra, hogy rendszeres bevételre tegyél szert a rajongóid segítségével. De nem mindenki szeretné megmutatni az arcát is, és ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor nem kell aggódnod, ez teljesen normális.

Az OnlyFans szabályzata egyáltalán nem tiltja, hogy ilyen tartalmakat tegyél fel, az meg már csak a rajongóidon múlik, hogy elfogadják-e ezt a hozzáállásod. Általában nem szokott baj lenni belőle, hacsak nem az arcodért követnek ezen a felületen.

Miért ne mutatnád meg az arcod?

Hogy pontosan mi lehet az okod arra, hogy ne mutasd meg az arcod az OnlyFans-on, arra sok magyarázat lehet. Itt csak párat említünk meg, például valamilyen ok miatt nem akarod, hogy az ismerőseid rátaláljanak a fiókodra. Erre segítség lehet amúgy az is, hogy az OnlyFans felületén beállítod, hogy valamelyik országból ne érjék el a fiókodat. Ilyenkor hiába is látogatnák meg a profiloldaladat az adott helyről, a látogatók csak egy hibaüzenetet kapnak majd.

Emellett sok más egyéb oka is lehet az arcod elrejtésének, például vallási ok, amikor a vallásod nem engedélyezi az arcod felfedését más számára. Esetleg olyan műtéti heg vagy baleset, ami látható nyomot hagy a válladtól felfelé eső testrészeken, illetve az is előfordulhat, hogy olyan privát dolgokat osztasz meg, amit nem szeretnél magadhoz kötni.

Mennyit lehet keresni az OnlyFans segítségével az arcod megmutatása nélkül?

Ha azon izgulsz, hogy kevesebbet kereshetsz az OnlyFans-on, mert nem mutatod meg az arcod, akkor nem kell aggódnod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyáltalán nem ezen múlik az összeszedhető bevétel mértéke, hanem a feltett tartalom egyediségén és minőségén.

Ha te jó vagy egy adott niche-ben, akkor a rajongóid követni fognak az OnlyFans-ra akkor is, ha sohasem mutatod meg az arcodat. Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy folyamatosan dolgozol az újabb tartalmak előállításán, tartod a kapcsolatot a rajongóiddal, és aktív vagy olyan közösségi média platformokon is, mint a Facebook, a YouTube, a TikTok, a Twitter, az Instagram és mások.

Forrás: How to make money on OnlyFans without showing your face?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük