Életmód

Tényleg olyan jók a SPAR Market akciók?

A SPAR üzletláncok egyik kisebb részlege a „Market” kedvező akciókkal jön a vásárlók fogadására. Az Intersparban és Sparban levő minőségi termékek jelentős része megtalálhatók a Market üzletekben is.

Jó hírnek számít az, hogy a MySpar alkalmazást itt is bátran használhatjuk, igy még több kedvezménnyel gazdagodhatunk. A Spar akciós újságok minden részletes bemutatnak a témában.

Miért jók a SPAR Market akciók?

Ezen üzletekben megtalálhatók a hazai kedvelt márkák mellett, friss zöldségek, tej és péktermékek, de akár a tisztitásra, és a háztartásban hasznos termékek is fellelhetők. Figyeljünk azonban arra, hogy ha frissen váltunk MySpar klubtagokká, és a 10%-os welcome kupont igénybe szeretnénk venni, ez nem valósítható meg a Market üzleteiben. Ezt leszámítva minden hűség pontot, szülinapi kedvezmények és egyéb meglepetéseket bizalommal használhatunk. A Spar Market akciós újságok külön is kiemelik az ebbe a körbe tartozó akciókat.

A SPAR Market akciók keretében betekintést nyerhetünk hazai, magyar ízek világába is, de akár nyertes márkák és termékek közül is széles választék áll rendelkezésünkre. Egy másik fontos szempont az, hogy a Market üzletekben nem használhatjuk fel a SZÉP kártyákat vásárlásra.

A hetente megjelenő Spar market akciós újság kiadását nyomtatott és weboldalas verzióban is átlapozhatjuk. Az online változat még előnyösebb hisz, ha egyszer letöltjük mobiltelefonunkra, mindig kéznél van, akár az üzletben sétálva is áttekinthető, hogy ki ne hagyjunk olyan akciót, ami minket is nagyon érdekel. Vigyázzunk azonban mert ezen akciók csak a reklámújságon feltüntetett boltokban érvényes.

Miért jók az akciók és az akciós újságok általában?

Igaz, hogy pár százforintos árkedvezmény nem hoz jelentős spórolást egyszeri vásárláskor, de többszöri vásárlás növelheti ezen kis összegeket. Ha még ehhez hozzáadjuk a hűség pontokat, melyeket bizonyos szintű vagy termékek vásárlásakor kapunk, akkor nagy az esély, hogy legalább egy-két alkalommal havonta akár kedvenc joghurtunk árát is kispórólhatjuk.

Figyeljünk azonban, hogy milyen üzletekben és milyen időtartam között érvényesek ezek az akciós újságok, azért, hogy teljesen részesülhessünk belőle.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük