a prémium linképítés komoly munka
Sport,  Tech

SEO szakember szükséges a prémium linképítés elvégzéséhez

Sok weboldallal rendelkező számára komoly probléma, hogy nem jut elég látogatóhoz, ugyanis a Google mindig csak a második-harmadik oldalon szerepelteti a találati listán.

Sajnos az emberek nagyrésze az első néhány lehetőségnél nem nyit meg többet, ha keres valamit, így a második oldal szóba sem jön ilyenkor. Ilyen esetekben sokat segíthet a keresőoptimalizálás vagy másnéven a SEO.

A SEO szakértők sok éves tapasztalattal rendelkeznek

A SEO szakértők több éves tapasztalattal a hátuk mögött végzik ezt a tevékenységet, így ilyen probléma esetében nyugodtan keressük fel őket. Az egyik legnagyobb fegyver, ami a kezükben van, az a prémium linképítés.

Ilyenkor az oldalunk linkjét más oldalakon megjelenő szövegrészletekbe, blogbejegyzésekbe ágyazzák be, így az emberek onnan egy kattintással átugorhatnak a mi oldalunkra. Ennek következtében eleve növekszik a látogatóink száma, így nagyobb forgalmat generálhatunk, de ennél van jobb is.

A kapcsolódó linknek köszönhetően a Google relevánsabb találatnak fog minket érzékelni, így előrébb sorol bennünket a találatok között. Minél több ilyen linkkel rendelkezünk annál erősebbek leszünk és annál előrébb és előrébb sorolnak bennünket.

A prémium linképítés a legjobb megoldás

A prémium linképítés során az oldalunkat úgynevezett prémium oldalakkal kötik össze, ami megsokszorozza az előrelépést. Prémium weboldalnak azok az oldalak számítanak, melyek jelentős múlttal rendelkeznek, sokan látogatják őket, mobilokra is optimalizálva vannak, nincsenek tele reklámokkal és a rajtuk megjelenő tartalom és vizuális világ kifogástalan.

Minél több ilyen oldallal kerülünk összeköttetésbe, annál előrébb sorolódunk a találati listán és annál könnyebb lesz megtalálni bennünket. Illetve van még egy, ami fontos lehet a linképítés folyamán (persze a SEO szakértők erre figyelnek).

Ha két hasonló tevékenységű oldal kerül összeköttetésbe, az még kiemelkedőbb kapcsolatnak számít. Érdemes lehet egy fitneszterem oldalát egy táplálék kiegészítők forgalmazásával foglalkozó céggel összekötni vagy egy sporttal foglalkozó blogot egy sportfelszerelésekkel foglalkozó web áruházzal.

Ezek a dolgok teljesen ésszerű és egyértelműnek tűnnek, de a valóságban mégsem olyam egyszerű a kivitelezésük, így, ha ilyesmire lenne szükségünk, mindenképp egy valódi SEO szakembert keressünk fel és nem mi magunk próbáljuk orvosolni a helyzetet.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük