Tech

Miért jó egy telefontok

Ismert tény, hogy a mobiltelefon kiegészítők piacának vezető terméke a telefontok. Védi a telefont az ütésektől és szennyeződéstől, ezáltal növeli a készülék élettartamát, így mindenképpen szükséges és érdemes is időt szánni a kiválasztására.

Mutasd a telefontokod és megmondom, ki vagy

A telefontok vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell és lehet venni. Az eredmény: célnak, készüléknek és személyiségnek is illő tartó, amely harmonikusan passzol hozzánk. Nézzünk néhány jellemzőt részletesen is.

Anyag

A tokok anyaga általában az alábbi három típus: szilikon, műanyag és műbőr a legjellemzőbb. Amennyiben sportos, aktív életet élünk, esetleg a munkánk miatt előfordul, hogy extrém körülmények között is használni kell a mobilunkat, érdemes lehet erősen strapabíró víz-, ütés- és porálló terméket választani.

Vannak igen dekoratív üvegtokok is, amelyek ellen szól, hogy könnyen törhetnek, ugyanakkor dizájnosabbak szilikon és műanyag társaiknál. A legújabb trend a tokba épített LED fény: ezzel a telefon is csak jobb lehet.

Minta

Sokak számára a minta az elsődleges szempont a vásárlás során: egy vicces felirat, megkapó idézet, kedves kép vagy rajongott téma is megjelenhet. Mivel a telefonunk mindig a kezünk ügyében van, fontos hangulati elemmé is válhat a külseje: mennyivel jobb kedvünk lehet, ha pozitív üzenettel bíró eszközre tekintünk a nap jelentős részében.

A minta esetében különösen igaz, hogy erősen árulkodik személyiségünkről választásunk.

Árkategória

Mint minden terméknél, a telefontoknál is szempont lehet az ár: manapság pár száz forinttól egészen több tízezer forintig terjedhetnek az árak. A prémium márkákat természetesen magasabb áron értékesítik, ugyanakkor olyan minőséget kapunk, amellyel biztosan sokáig elégedettek leszünk mi és a telefonunk is.

Érdemes lehet befektetni a maximális védelem jegyében. Sokan halmozzák a kiegészítőket: jó választás egy-egy darabot beszerezni a különböző árkategóriákból, és ezeket variálni alkalom, kedv, telefon szerint.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük